LEADERSHIP COACHING

COACHINGSTRAJECT EN WERKWIJZE

Tijdens een Leadership Coaching Traject gaan we concreet aan de slag met de zaken waar jij als leider dagelijks tegenaan loopt. Op vooraf geplande momenten onderzoeken we de essentie van waar je mee zit en vooral welke mogelijkheid dit voor jouw persoonlijke groei kan betekenen. 

Leadership Coaching vindt online plaats in sessies van 1 tot 1,5 uur. Voordat jouw coaching traject start plannen we eerst een intake gesprek. Daarin maken we nader kennis, leg ik je uit hoe ik werk en inventariseren we jouw doelstellingen voor de coaching. Je bent daarna nog helemaal vrij om wel of niet samen aan de slag te gaan. Als we verder gaan, dan maken we een coaching-plan op basis van je coachings-doelstellingen en behoeften en gaan we aan de slag! 

Wil je liever in een kort tijdsbestek met meerdere doelstellingen aan de slag en lekker de natuur in, kijk dan ook eens bij de Individual Leadership Trails.

Tarieven:

  • intake sessie via zoom €90,-
  • coaching sessie via zoom 1-1,5 uur €250.- incl BTW voor particulieren en €300,- ex BTW voor zakelijke klanten.

 

Praktijk adres
Laar 33 A
5674 PB Nuenen

Contact informatie
M: contact@harmenvandijk.com
T: +31(0)6 24 93 82 03

KVK: 61196037
BTW: NL002153503B19In

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

Wil je rechtstreeks in mijn agenda een coachingsgesprek of intake inplannen dan kan dat door op onderstaande link te klikken en een tijdstip in te boeken dat ons beiden past. Nadat je de afspraak hebt gemaakt krijg je automatisch een bevestiging en een Zoom link toegestuurd voor ons gesprek. Mocht je aanvullende vragen hebben aarzel dan niet die te stellen.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN >

CONTACT FORMULIER

Wil je vrijblijvend een gesprek of vragen stellen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.