INDIVIDUAL LEADERSHIP TRAIL

AANPAK & WERKWIJZE

Bij een Individuale Leadership Trail gaan we samen een dag op pad in de natuur met het doel je blinde vlekken te ontdekken die je op dit moment belemmeren de stappen te zetten die je wilt. Dit kan een eendaagse of meerdaagse trail zijn waarbij jouw wensen en doelstellingen voor deze vorm van intensieve coaching leidend zijn. 

Tijdens de Individual Leadership Trail volgen we de werkwijze van Theory U van Otto Scharmer waarbij we een ruimte creëren voor echte doorbraken en transformatie van niet langer dienende patronen, waarden, overtuigingen en aannames. 

Voordat we dat doen maken we echter eerst kennis via een intake gesprek en onderzoeken we of er over en weer voldoende chemie en vertrouwen is en mijn aanpak en werkwijze aansluit bij jouw wensen en behoeften. We inventariseren samen jouw doelstellingen voor de coaching die de basis vormen voor onze reis. Je bent daarna nog helemaal vrij om wel of niet samen aan de slag te gaan. Als we verder gaan, dan plannen we jouw individuele leadership trail in een mooi natuurgebied in Nederland of het buitenland en gaan we aan de slag! 

Tarieven:

1 op 1 trails zijn maatwerk, offerte wordt opgesteld na onze intake sessie. Voor de intake sessie per Zoom vraag ik €90,- die verrekend wordt als we samen op Trail gaan.

Wil je liever over langere periode en op regelmatige momenten contact met een sparringspartner die je scherp houdt, kijk dan eens bij de mogelijkheden voor online Leadership Coaching.

 

Praktijk adres

Laar 33 A
5674 PB Nuenen

Contact informatie
M: contact@harmenvandijk.com
T: +31(0)6 24 93 82 03

KVK: 61196037
BTW: NL002153503B19

ONLINE KENNISMAKING / INTAKE INPLANNEN

Wil je rechtstreeks in mijn agenda een intake gesprek inplannen dan kan dat door op onderstaande link te klikken en een tijdstip in te boeken dat ons beiden past. Nadat je de afspraak hebt gemaakt krijg je automatisch een bevestiging en een Zoom link toegestuurd voor ons gesprek. Mocht je aanvullende vragen hebben aarzel dan niet die te stellen.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN >

CONTACT FORMULIER

Wil je vrijblijvend een gesprek of vragen stellen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.