Reviews

Ik heb de afgelopen maanden een traject doorlopen met Harmen. Zijn manier van werken is niet voor ingenomen en laat ruimte om tot inzicht te komen. Hierdoor heb ik handvatten gekregen om mij verder te ontwikkelen. Bedankt Harmen.
Jelle te Riele
Financial Business Controller
Wauw, wat zijn we blij met Harmen. Met zijn doortastende, eerlijke, geen oordeel gevende en inspirerende manier van coachen heeft hij ons geholpen een team weer bij elkaar te brengen. Daarnaast heeft hij ook al meerdere collega’s kunnen ondersteunen in zowel werk als privé aangelegenheden. We kunnen iedereen aanraden om Harmen aan te sluiten bij trajecten waar een keer op een ander manier naar gekeken moet / kan worden.
Sanne Groenink-Agterberg
HR Manager
Ik kan van Harmen van Dijk van harte aanbevelen als een professioneel, persoonlijke gerichte en effectieve wijze van leiderschapscoaching. Harmen praat niet met je mee, maar coached op stevige wijze en dwingt je datgene wat je weerhoudt om de eerste stappen te zetten te benoemen en aan te pakken. Met zijn achtergrond in de internationale diplomatie heeft Harmen het gezag, de kennis en de ervaring om een onderscheidende en toegevoegde waarde te leveren. Zijn coachingsmethoden zijn orgineel, aantrekkelijk en gebaseerd op gerenommeerde Amerikaanse onderzoeken. De kracht van de natuur vormt een essentieel onderdeel in de coaching zonder zweverig te worden. Harmen heeft mij enorm geholpen met mijn coachingsvragen.
Alex Krijger
Government Affairs - Geopolitical Risk. Vice-Chair Atlantic Association in NL
Harmen is an inspiring person, coach and trainer. He co-managed the MMS coach training in a very profound way. He creates a safe environment where people can be themselves, develop and grow.
Robert Schuman
Founder Health Investment Partners