GROUP LEADERSHIP TRAIL

IS EEN GROUP OF TEAM TRAIL VOOR JOU?

Wil jij met je Team of met een Groep Leiders op een meerdaagse Trail in de natuur om met elkaar echt de diepte in te kunnen gaan? Dat kan! Group Leadership Trails organiseer ik in samenwerking met een aantal andere ervaring coaches en mountain guides geheel op maat en afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek inventariseren we de doelstellingen en behoefte van jou en je team en kijken we wat voor Trail Programma daar het beste op aansluit. Waar wenselijk starten we parallel met een individueel Leadership Coaching traject.     

Tarieven:

Trails voor groepen en teams worden volledig op maat ontworpen. Na ons kennismakingsgesprek doe ik een voorstel met offerte. 

 

Contact informatie

M: contact@harmenvandijk.com
T: +31(0)6 24 93 82 03

KVK: 61196037
BTW: NL002153503B19

ONLINE KENNISMAKING / INTAKE INPLANNEN

Wil je rechtstreeks in mijn agenda een kennismakingsgesprek of intake inplannen dan kan dat door op onderstaande link te klikken en een tijdstip in te boeken dat ons beiden past. Nadat je de afspraak hebt gemaakt krijg je automatisch een bevestiging en een Zoom link toegestuurd voor ons gesprek. Mocht je aanvullende vragen hebben aarzel dan niet die te stellen.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN >

CONTACT FORMULIER

Wil je vrijblijvend een gesprek of vragen stellen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.